Evenimentul Zilei > Politica > Țuțuianu, ÎNLĂTURAT de la șefia Comisiei pentru controlul SRI. Cine îl va ÎNLOCUI
Țuțuianu, ÎNLĂTURAT de la șefia Comisiei pentru controlul SRI. Cine îl va ÎNLOCUI

Țuțuianu, ÎNLĂTURAT de la șefia Comisiei pentru controlul SRI. Cine îl va ÎNLOCUI

Senatorul PSD, Adrian Ţuţuianu, nu va mai fi preşedinte al Comisiei parlamentare pentru controlul SRI. Liderul social-democrat, Liviu Dragnea, a anunțat că senatorul PSD, Claudiu Manda, va prelua conducerea Comisiei pentru controlul SRI.

Întrebat, astăzi, dacă Adrian Ţuţuianu va rămâne preşedinte al Comisiei SRI, liderul PSD Liviu Dragnea a răspuns că „nu”.

„Preşedinte la această comisie va fi domnul Claudiu Manda. Am discutat de mai multe ori în partid. Mâine (miercuri – n.r.) avem plen reunit (în care urmează să fie validat Manda – n.r.)”, a precizat Dragnea la Palatul Parlamentului.

Deputatul PSD, Adrian Ţuţuianu, a fost ministrul Apărării şi preşedintele Comisiei pentru controlul SRI.

Adrian Ţuţuianu, şi-a dat demisia din funcția de ministru al Apărării pe 5 septembrie, în urma unui comunicat de presă postat pe site-ul ministerului, despre publicarea căruia susţine că nu ştia. Ţuţuianu a spus că datele prezentate în comunicat, prin care se anunţa că drepturile băneşti ale militarilor vor fi plătite în tranşe sunt reale, dar că s-a ajuns în această situaţie dintr-o problemă tehnică ce ţine de execuţia bugetară şi nu din lipsa de bani.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, astăzi, decretele pentru numirea lui Mihai Fifor la conducerea Ministerului Apărării şi a lui Gheorghe Şimon la Ministerul Economiei, informează Administraţia Prezidenţială.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: