Accidentul a avut loc, în jurul orei 3,00, pe trecerea de pietoni din dreptul unui camping din Mamaia Nord spre Năvodari. Cei doi pietoni, un tânăr de 20 de ani, din Olanda, și prietena lui, de 18 ani, de origine română, în timp ce reaversau strada cu alți amici, au fost pur și simplu spulberați de un autoturism cu număr de București. Impactul a fost atât de puternic încât cele două victime au fost aruncate la câțiva metri distanță iar numărul de înmatriculare al mașinii s-a rupt și a ajuns pe asfalt.

În timp ce martorii se agitau să salveze victimele, șoferul a fugit de la locul accidentului. Cei doi tineri au fost preluați de două ambulanțe care i-au transportat, în stare stabilă, la Spitalul Județean de Urgență Constanța. Mașina a fost găsită, câteva ore mai târziu, în Năvodari, abandonată. Polițiștii au dat, repede, de șoferul vinovat. S-a stabilit că bărbatul se afla sub influenta băuturilor alcoolice, 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sange în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot în timpul dimineții, în jurul orei 4,00, polițiștii din Mamaia au fost alertați să intervină la un accident cu pagube materiale, după ce un autoturism în care erau două persoane, avariase două mașini staționate regulamentar. Polițiștii au constatat că cei doi ocupanți ai autoturismului erau în stare de ebrietate, femeia aflată la volan având 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. “Polițiștii au identificat  o femeie, în vârstă de 30 de ani, din Pitești, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, din stațiune, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, potrivit IPJ Constanța.

 

Te-ar putea interesa și: