Evenimentul Zilei > Actualitate > Turism MORBID. Ruşii se duc ca la muzeu, pe propria răspundere, în zonele distruse de RĂZBOI în estul Ucrainei
Turism MORBID. Ruşii se duc ca la muzeu, pe propria răspundere, în zonele distruse de RĂZBOI în estul Ucrainei

Turism MORBID. Ruşii se duc ca la muzeu, pe propria răspundere, în zonele distruse de RĂZBOI în estul Ucrainei

O companie de turism din Rusia va organiza excursii în zonele afectate de războiul din estul Ucrainei, în special republicile Donetsk și Lugansk, scrie BBC.

  Ce fac SOLDAŢII UCRAINENI pe linia frontului, în timpul armistiţiului, printre TANCURI şi camioane blindate | VIDEO 

Directorul agenției de turism Megapolis Kurort, cea care organizează aceste excursii, a declarat că o călătorie va dura aproximativ 4 zile și va costa aproximativ 2.000-3.000 de dolari.

Separatiştii nu par, însă, să fie de acord cu astfel de iniţiative.

"Înțeleg și susțin inițiativele comerciale din industria turismului, dar să câștigi bani din durerea oamenilor? Nu susțin asta", a declarat Stanislav Vinokurov, membru al guvernului autoproclamat de la Lugansk.

Un vehicul special, blindat, va fi pregatit pentru grupuri de 5-7 persoane. Fiecare grup va avea la dispozitie si agenti de paza.

Cu toate acestea, agenția de turism spune că nu va purta nicio responsabilitate pentru ce s-ar putea întâmpla cu cei care decid să meargă într-o astfel de excursie.


  Vine SFÂRŞITUL LUMII! Avertisment ŞOCANT: nimeni NU va scăpa de asta. Ce se va întâmpla în curând | GALERIE FOTOPublicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: