Evenimentul Zilei > Sport > Turcii au luat foc după ce Șumudică a revenit în România fără aprobare
Turcii au luat foc după ce Șumudică a revenit în România fără aprobare

Turcii au luat foc după ce Șumudică a revenit în România fără aprobare

Președintele echipei turce Gaziantep este supărat după ce Șumudică a revenit în România.

Mehmet Büyükekși, președintele echipei Gaziantep, a reacționat după ce Marius Șumudică a plecat din Turcia fără să anunțe. Antrenorul a revenit în România, cu un avion închiriat și a spus că se teme de coronavirus, pentru că la finalul anului trecut a suferit de pneumonie. conducătorul lui Gaziantep îi reproșează tehnicianului că a luat decizia fără să comunice.

„M-am întâlnit cu antrenorul nostru Șumudică de mai multe ori înainte și după decizie. A suferit de pneumonie în decembrie. Mi-a spus că are probleme de sănătate și i-am zis că ar trebui să aștepte. Din păcate, am primit un mesaj de la el la sfârșitul zilei de vineri. În mesajul pe care l-a transmis spune că «am o problemă mare și mă tem».

A spus apoi că merge în țara sa pentru că numărul total de cazuri în România este de doar 200. Prin urmare, a plecat în România fără permisiunea noastră. E adevărat că a pregătit un program echipei și l-a împărtășit jucătorilor noștri, astfel încât aceștia să nu aibă o lipsă de pregătire. Există o problemă aici, iar această problemă este că el merge în țara sa fără permisiunea noastră”, a spus Mehmet Büyükekși.