Evenimentul Zilei > Politica > Turcescu, necruţător cu Dan Barna: „Epoca sa a trecut”
Turcescu, necruţător cu Dan Barna: „Epoca sa a trecut”

Turcescu, necruţător cu Dan Barna: „Epoca sa a trecut”

Deputatul Robert Turcescu subliniază în postarea sa un detaliu extrem de interesant despre liderul USR Dan Barna spunând că n-a înţeles nimic din toate mesajele primite (!).

UPDATE: Liderul USR, Dan Barna, a lipsit astăzi de la votul din plen. USR-iştii se isterizează cu prezența, dar liderul lor este  în campanie. Aşadar, Barna a declarat astăzi la Ploieşti, că deocamdată în Parlament nu există o majoritate funcţională şi „PNL nu a generat o majoritate care să susţină reformele”, având în vedere că proiecte de lege solicitate de partidul său nu au ajuns nici pe ordinea de zi a legislativului.

Ştirea iniţială:

„Lui Barna i s-au arătat semne, a fost avertizat, dar n-a priceput nimic”, este enunţul clar al deputatului PMP.

„Epoca” Barna in fruntea USR e aproape de final. Băiatul n-a performat, deci n-a livrat, aşa că i se pregăteşte scoaterea pe tuşă”, a scris fostul jurnalist pe social media.

Barna, un politician „imberb”

În fapt, întreg experimentul USR atârna de un fir de păr. Daca o țin langa cu neparticiparea la guvernare vor avea o soartă tristă. Lui Barna i s-au aratat semne, a fost avertizat, dar n-a priceput nimic. Ce trebuia să priceapă? Că nu e după cum vrea el, că nu e vorba de calcule reci, cinice şi exclusiv electorale când vine vorba de soarta ţării. Nu poţi să laşi România baltă doar pentru că un politician imberb, ajuns fără niciun merit în fruntea USR, vrea să se joace de-a liderul autoritar.

Retineti, a mai scris politicianul, Barna e pa şi riscă să ducă în cenuşă tot proiectul Alba ca Zăpada.
Intrebarea e una singură acum: who’s next?”, se întreabă Robert Turcescu pe contul personal de Facebook.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News