Evenimentul Zilei > Politica > Turcan, despre Dragnea și Tăriceanu: Își satisfac OBSESIILE
Turcan, despre Dragnea și Tăriceanu: Își satisfac OBSESIILE

Turcan, despre Dragnea și Tăriceanu: Își satisfac OBSESIILE

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a afirmat astăzi, la Piteşti, că ALDE s-a dovedit a fi un "apendice" al PSD, partid care are numeroşi membri cu probleme de integritate.

"PSD este plin de oameni cu probleme de integritate, cu grave suspiciuni de corupţie, unii deja condamnaţi. ALDE, unde s-au mai dus voturi în alegeri, se dovedeşte a fi un apendice de prost gust pentru PSD, un apendice care aduce discordie, care condiţionează şi întăreşte condiţionarea unor decizii în detrimentul oamenilor, doar pentru satisfacţii politice", a declarat Raluca Turcan, într-o conferință de presă.

Ea l-a acuzat pe liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, că a făcut din lupta împotriva justiţiei principalul său obiectiv politic.

"Uitaţi-vă la Călin Popescu Tăriceanu, ce a adus acest om bun pentru politica românească? În afară de o perioadă în care a fost prim-ministru, a guvernat, economia a duduit, dar după aia a crăpat de tot, i se datorează. (…) Deci ceea ce s-a întâmplat în guvernarea Tăriceanu a fost inexplicabil. (…) Nu poţi să consumi mai mult decât produci cu 13%, nu poţi, înseamnă că eşti iresponsabil politic. De aceea, foarte mulţi s-au separat şi s-au delimitat de Călin Popescu Tăriceanu. Odată ajuns al doilea om în stat, nu face decât să ducă guvernarea, în tandem cu domnul Liviu Dragnea, pentru satisfacerea obsesiilor anti-justiţie pe care amândoi le au. (…) Aceşti oameni au canalizat activitatea întregii majorităţi parlamentare şi a guvernului doar pentru satisfacerea obsesiilor lor anti-justiţie", a adăugat Turcan.