Evenimentul Zilei > Actualitate > Tupeu de hoț. A venit cu câinele la veterinar ca să fure banii unei femei
Tupeu de hoț. A venit cu câinele la veterinar ca să fure banii unei femei

Tupeu de hoț. A venit cu câinele la veterinar ca să fure banii unei femei

Un veterinar din Timișoara l-a făcut ”vedetă” pe hoțul care i-a intrat în cabinet și a sustras bani din potrmoneul unei femei venite și ea cu animalul la control.

Întreaga întâmplare a fost surprinsă de camerele de supraveghere montate în cabinetul veterinar de pe Calea Dorobanților din Timișoara. Cei de aici au publicat imaginile video pe Facebook și cer ajutorul timișorenilor în identificarea hoțului. „Îl rugăm pe tânăul din imagine să revină la cabinet pentru a înapoia banii furați din portofelul doamnei”, au notat ei.

În timp ce aștepta ca animalul ei de companie să fie tratat de medicii cabinetului veterinar, o tânără și-a lăsat portmoneul în sala de așteptare, apoi a plecat, uitând de el. Un tânăr, care a venit și el la veterinar pentru animnalul său, s-a așezat pe scaun, și-a mângâiat cățelul, s-a mai mișcat un pic, apoi, fără jenă a luat pormoneul fetei, l-a deschis, a scos banii din el și i-a băgat în propriul buzunar.  A mai așteptat puțin și apoi a plecat. Ulterior s-a întors și tânăra care a uitat portmoneul, și nu mică i-a fost mirarea să constate că banii au dispărut.