Evenimentul Zilei > Actualitate > Tudose, decis să țină grupul Dacia-Renault, în România
Tudose, decis să țină grupul Dacia-Renault, în România

Tudose, decis să țină grupul Dacia-Renault, în România

Reprezentanții grupului Dacia-Renault s-au întâlnit, joi, cu premierul Mihai Tudose, pentru a discuta perspectivele dezvoltării industriei auto.

„Prim-ministrul Mihai Tudose a analizat astăzi, la Palatul Victoria, cu reprezentanţii Dacia Renault (Groupe Renault România) perspectivele de dezvoltare a investiţiilor în industria auto din România. Şeful Executivului a subliniat potenţialul României de a atrage investiţii străine şi a prezentat câteva dintre măsurile pe care Guvernul le-a luat sau le are în vedere, legate de infrastructura rutieră, necesare în primul rând pentru România, nu doar pentru investitori. Un exemplu menţionat în acest sens de premierul Mihai Tudose a fost finalizarea autostrăzii Piteşti-Sibiu”, potrivit textului comunicatului de presă, emis Mediafax.ro.

Pe de altă dată, Tudose le-a amintit reprezentanților Dacia-Renault că documentaţia pentru două dintre secţiunile autostrăzii a fost înregistrată în sistemul electronic de achiziţii publice (SEAP).

„Avem tot interesul ca această autostradă să se concretizeze cât mai repede şi am deblocat deja nişte lucruri”, a conchis premierul.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: