Evenimentul ZileiActualitateTudorel Toader nu scapă nici acum. S-a lăsat cu dosar penal

Tudorel Toader nu scapă nici acum. S-a lăsat cu dosar penal

Tudorel Toader nu scapă nici acum. S-a lăsat cu dosar penal
Polițiștii ieșeni au întocmit un dosar penal pentru distrugere, după ce joi au apărut mesaje pe poarta şi gardul locuinţei fostului ministru al Justiţiei, Tudorel Toader, care în prezent este rectorul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi.

„În urma sesizării primite, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere. Cercetările continuă pentru identificarea autorilor, urmând ca în funcţie de cele constatate să fie dispuse măsurile legale”, a declarat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

 

Mai multe mesaje prin care se cere demisia lui Tudorel Toader din funcţia de rector al Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi au fost scrise pe poarta şi gardul locuinţei fostului ministru al Justiţiei.

Mesaje cu textul „Demisia” sau „Demisia, Tudorel Toader” au fost scrise în ultimele zile şi pe străzile din zona Copou, unde se află şi Universitatea Alexandru Ioan Cuza.

Pe poarta locuinţei lui Tudorel Toader, care se află în aceeaşi zonă, a fost scris cu un spray alb cuvântul „demisie”, iar pe gard portretul lui Tudorel Toader a fost făcut cu graffiti. Inscripţiile de la locuinţa fostului ministru al Justiţiei au fost şterse ulterior, dar se mai pot întrezări urme ale acestora. Drept urmare, fostul ministru al Justiţiei a depus plângere la poliţie, anunță Antena3.


Accesează: