Evenimentul Zilei > Actualitate > Tudor Gheorghe, în vizită la Universitatea Craiova: „Să rămâneți uniți și să faceți performanță”
Tudor Gheorghe, în vizită la Universitatea Craiova: „Să rămâneți uniți și să faceți performanță”

Tudor Gheorghe, în vizită la Universitatea Craiova: „Să rămâneți uniți și să faceți performanță”

Cunoscutul artist Tudor Gheorghe a făcut o vizită echipei Universitatea Craiova și l-a transmis jucătorilor și antrenorilor să fie uniți pentru a putea face performanță.

Tudor Gheorghe a făcut istorie, printre multe acte artistice, și cu imnul „O iubire alb-albastră”, dedicat Universității Craiova, echipa care ajungea până în semifinalele Cupei UEFA în sezonul 1982-1983. Astăzi, artistul s-a aflat alături de „juveți” și le-a vorbit despre ce a a însemnat și reprezintă Unievrsitatea pentru el.

„I-am cunoscut pe acești domni ai fotbalului românesc când erau foarte tineri. Am fost alături de această echipă la primul titlu de campioană și atunci am făcut cântecul „O iubire alb-albastră“, acesta fiind primul imn dedicat unei echipe de fotbal din România. Și-o să vedeți că, dacă veți ajunge la standardele lor, să faceți performanțele lor, publicul acesta este extraordinar, un stadion întreg va cânta pentru voi. Să rămâneți uniți și să facem performanță și atunci veți vedea cum se va cânta „O iubire alb-albastră“ după 40 de ani. Să vă dea Dumnezeu putere de muncă, să fiți serioși și să ascultați. Aveți în fața voastră un individ de 70 de ani care n-a pierdut niciodată 2 puncte nici acasă, nici în deplasare. La 70 de ani fac spectacole de două ore, singur pe scenă și nu curge transpirația de pe mine. La primul spectacol care-l voi susține aici vă invit și sper să vă facă plăcere“, a spus Tudor Gheorghe.