Evenimentul Zilei > Actualitate > Trump:”Trebuie să ne îndepărtam de răul din ţara noastră”. Replica de pe un cont NASA: „Trump este un loc pentru tine în spaţiu”
Trump:”Trebuie să ne îndepărtam de răul din ţara noastră”. Replica de pe un cont NASA: „Trump este un loc pentru tine în spaţiu”

Trump:”Trebuie să ne îndepărtam de răul din ţara noastră”. Replica de pe un cont NASA: „Trump este un loc pentru tine în spaţiu”

Tweet fals NASA care a devenit viral pe internet. O glumă epică, poate prea exagerată ca să fie adevărată, circulă pe Twitter, datorită miilor de utilizatori care au gustat caricatura de ecran special creată a Staţiei Spaţiale Internaţionale, care răspunde ironic la o declaraţie publicată pe reţeaua socială de Donald Trump. "Trebuie să ne îndepărtam de răul din ţara noastră", a scris preşedintele american pe cont.

Replica nu a întârziat să apară:

"E loc pentru tine pe Lună. Hai alături de noi!", a fost replica creată de un utilizator pus pe glume şi apoi atribuite  Staţiei Spaţiale Internaţionale, pe pagina de Twitter gestionată de NASA.

"Acest tweet este fals. E doar cineva care a vrut sa se distreze", a declarat managerul social-media al NASA, John Yembrick. ISS găzduieşte astronauti de diferite naţionalităţi din noiembrie 2000. Donald Trump, în discursul său din ziua instalării la preşedinţie, a spus – printre altele – că NASA trebuie să se concentreze asupra viitoarelor misiuni umane pe Lună pentru mai mult explorărim otează la Repubblica.it.