Evenimentul Zilei > International > O nouă SCHIMBARE la Casa Albă. Trump a anunțat NOUL membru din Guvern
O nouă SCHIMBARE la Casa Albă. Trump a anunțat NOUL membru din Guvern

O nouă SCHIMBARE la Casa Albă. Trump a anunțat NOUL membru din Guvern

Președintele american, Donald Trump realizează schimbări uriașe la Casa Albă. Acesta a anunțat, pe Twitter, plecarea secretarului pentru Veterani. Dacă schimbarea era anticipată, înlocuitorul e o surpriză.

Preşedintele american Donald Trump a anunţat, miercuri că îl va înlocui pe secretarul pentru Veterani David Shulkin cu Ronny Jackson, care este în prezent medicul său personal la Casa Albă.
Medicul prezidenţial va prelua atribuţiile acestui minister care se ocupă de soarta veteranilor armatei americane, scrie Digi 24. 

Ronny Jackson a fost principalul doctor şi pentru George Bush junior, şi pentru Barack Obama, dar a devenit faimos abia în ianuarie când a prezentat rezultatele primei evaluări medicale a lui Donald Trump. Câteva dintre statisticile prezentate de el atunci frizau ridicolul.

Într-o singură lună, patru oameni au plecat din administraţia Trump. Cel mai sonor dintre nume este cel al lui Rex Tillerson, secretarul de Stat, al cărui mandat se va sfârşi oficial peste două zile, mai notează sursa citată. 
„Este ca un star de la Hollywood”, a declarat Trump despre Jackson în timpul unui eveniment de caritate de la Mar-a-Lago de luna trecută.