Donald Trump a amenințat să-și dea în judecată managerul de campanie, pe Brad Parscale. Anunțul a fost făcut în timpul unei convorbiri telefonice de vineri cu privire la cifrele din sondaje, întrucât acestea arată că șansele sale pentru a fi reales scad, scrie Dailymail.

CNN și New York Times au venit cu mai multe amănunte și au descoperit că Trump ar fi foarte supărat pe Parscale și Ronna Romney McDaniel pentru ultimele sfaturi primite, și anume să „termine cu informările legate de Coronavirus”, pentru că i-ar dăuna foarte mult în viitoarele alegeri.

În timpul apelului, Trump urla la Parscale pentru „distrugerea” sondajelor, în timp ce acesta i-ar fi răspuns cu „și eu te iubesc”.

Președintele american s-a folosit de informările zilnice despre Coronavirus pentru a strâni „raliurile politice”, dar aceste acțiuni nu au avut efectele urmărite de el, ba chiar l-au „lovit înapoi”.

Apoi, joi, Trump a primit o mare lovitură după ce a îndemnat oamenii să-și injecteze dezinfectant, totul în lumina unui studiu citit de el, legat de durata de viață a virusului pe suprafețe.

„Este enervat că știe că a dat-o-n bară cu informările astea”, a declarat un republicat apropiat Casei Albe pentru CNN.