"Dacă aş fi pus vreodată pus sub acuzare, consider că piaţa bursieră s-ar prăbuşi. Cred că toată lumea ar fi foarte săracă", a declarat preşedintele în cadrul unui interviu publicat joi de Fox News.

"Pentru că, fără a sta pe gânduri, veţi observa cifre pe care inversate n-o să le consideraţi reale", a mai afirmat Trump, reamintind de reducerea taxelor.

Până la momentul actual, bursa de valori nu a fost puternic afectată de punerea sub acuzare a fostului şef de campanie electorală a lui Trump, Paul Manafort şi de decizia fostului avocat al preşedintelui SUA, Michael Cohen, de a pleda vinovat în faţa unei instanţe din Manhatten.

.

Conform estimărilor făcute de analiști, piaţa nu se aşteaptă ca liderul de la Casa Albă să fie găsit vinovat. "Nu ştiu cum aţi putea pune sub acuzare pe cineva care a făcut o treabă extraordinară", a afirmat și Donald Trump.

Liderul de la Casa Albă a sugerat că ar trebui să fie ilegal ca persoanele care se află sub urmărire penală să poată coopera cu Guvernul pentru reducerea sentinţei.

Donald Trump a recunoscut că i-a oferit bani avocatului Michael Cohen, însă susţine că a aflat de plăţile efectuate către două femei pentru a păstra tăcerea abia după ce acestea au fost făcute.
Conform declaraţiei lui Cohen făcută în faţa unui juriu din Manhattan, Donald Trump l-a pus să aranjeze plăţile pentru a influenţa rezultatul alegerilor electorale din anul 2016.