Trump, susținut de conducerea Camerei Reprezentanţilor

Trump, susținut de conducerea Camerei Reprezentanţilor Cursă strânsă între Joe Biden și Donald Trump. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Donald Trump are parte de o susținere puternică pentru o nouă candidatură. Fostul preşedinte al SUA este sprijinit de leadership-ul republican al Camerei Reprezentanţilor.

Dorința lui Donald Trump de a ajunge din nou președinte are și o susținere solidă. Politicianul va fi sprijinit de leadership-ul republican al Camerei Reprezentanţilor în acest demers. Dincolo de tensiunile legate de acest subiect, fostul șef al SUA pare pregătit să intre din nou în cursă.

Donald Trump, susținut de republicani

Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii a primit sprijin și din partea lui Tom Emmer, lider al majorității americane.  Astfel, acesta a ajuns cu un pas mai aproape de a fi desemnat candidatul Partidului Republican la alegerile prezidenţiale.

„Democraţii au transmis clar că vor folosi toate instrumentele pe care le au la dispoziţie pentru a încerca să-l menţină la putere pe Joe Biden cu politicile lui eşuate. Nu le putem permite asta. Este momentul ca republicanii să se unească în jurul favoritului clar al partidului nostru”, a îndemnat Tom Emmer.

Ne puteți urmări și pe Google News
Trump, susținut la alegeri de leadership-ul republican al Camerei Reprezentanţilor

Tom Emmer. Sursa foto: Platforma X

Fostul șef al SUA, fruntaș în sondaje

Unul dintre liderii republicanilor a precizat că este„mândru” să-l susţină pe Donald Trump. Fostul șef al SUA ocupă un loc fruntaș în  sondajele pentru alegerile primare. Un urma acestora, republicanii îşi vor desemna candidatul pentru alegerile prezidenţiale. Astfel, controversatul politician pare să aibă locul asigurat în cadrul scrutinului care va avea loc în noiembrie.

Totuși, politicianul are și alți contracandidați republicani. Printre aceștia se numără  guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, precum şi fosta ambasadoare la ONU, Nikki Haley.  Cu toate acestea, el îi întrece în toate sondajele.

Trump, susținut la alegeri de leadership-ul republican al Camerei Reprezentanţilor

Tom Emmer și Donald Trump. Sursa foto: Platforma X

Donald Trump, scos de pe buletinele de vot în două state

Înainte de a primi asigurări de la Tom Emmer, controversatul politician a avut și sprijinul preşedinteluiCamerei Reprezentanţilor, Mike Johnson.Mai mult, fostul preşedinte al Comitetului Naţional Republican din Congres, Richard Hudson., și-a arătat susținerea în acest sens.

Dincolo de acest avânt, un posibil nou mandat al lui Trump se află sub semnul întrebării, mai ales din cauza  numeroaselor dosare penale pe care acesta le are.  Fostul președinte le consideră atacuri din partea sistemului de justiție, precum și a democraților lui Joe Biden.