„Soluția pe scurt: Anulează ca netimbrat apelul intervenientei Stancu Elena Lucreţia. Respinge ca nefondat apelul reclamantei UNPR prin preşedinte Vasiliev Marian. Definitivă”, se arată pe portalul on-line al Instanțelor de Judecată.

Astfel, sediile UNPR din teritoriu și cel central din București, care nu este achiziționat în totalitate și care se află pe strada Gheorghe Brătianu, chiar în curtea din spate a sediului PSD de pe strada Kiseleff, vor rămâne și fost fi folosite în continuare de către PMP. 

Marian Vasiliev a jucat politic la două capete. Potrivit surselor EVZ, cât a fost în proces cu PMP, el a fost în negocieri atât cu noua formațiune a lui Daniel Constantin, Pro România, căreia i s-a alătura și fostul premier Victor Ponta, cât și cu PSD, pentru a reface Alianța de Centru-Stânga. În ceea ce privește Pro România, o alianță cu Vasiliev și cu alți foști UNPR-iști ar fi fost de bun augur în crearea unor filiale în țară ale formațiunii aflate la început de drum pe scena politică românească.

Te-ar putea interesa și: