Trei zboruri Wizz Air, relocate temporar pe Aeroportul Băneasa

Trei zboruri Wizz Air, relocate temporar pe Aeroportul Băneasa Wizz Air. Sursa foto: EVZ

Wizz Air anunță că, în perioada 9 iulie - 23 septembrie, zborurile din București către Sevilla, Madrid și Malaga vor fi temporar relocate de pe Aeroportul Otopeni pe Aeroportul Internațional București Băneasa - Aurel Vlaicu.

De ce a luat Wizz Air această decizie

Decizia este justificată de companie prin intenția de a asigura pasagerilor un confort crescut în timpul sezonului de vacanță.

„Pasagerii care zboară pe aceste rute, în zilele şi la orele de plecare specificate, sunt rugaţi să îşi verifice e-mailurile pentru informaţii detaliate şi să confirme aeroportul de plecare, iar pasagerii care şi-au cumpărat biletele prin intermediul agenţiilor de turism online trebuie să contacteze agenţiile în cauză şi să confirme modificările”, spun reprezentanţii companiei, citaţi de Ziarul Financiar.

Aeroportul Băneasa a beneficiat de o investiție de 12 milioane de euro din fonduri publice, iar lucrările au fost finalizate în 2021. Un an mai târziu, aeroportul a fost deschis pentru operare, însă nu găzduiește nicio rută regulată. Înainte de închiderea sa în 2012, Aeroportul Băneasa era baza principală pentru companiile low-cost, care transportau 2,4 milioane de pasageri, înainte de a se muta pe Aeroportul Otopeni.

Ne puteți urmări și pe Google News
Wizz Air

Sursa foto: Arhiva EVZ

Compania a anunțat recent introducerea unor zboruri suplimentare

La începutul lunii iunie, Wizz Air a anunțat extinderea numărului de zboruri din Cluj-Napoca și adăugarea unei capacități suplimentare de 176.000 de locuri în rețeaua sa. Compania a menționat că această măsură va veni în sprijinul a mulți pasageri.

„Aceste zboruri suplimentare vor asigura pasagerilor o mai bună flexibilitate, un program de călătorie mai convenabil și acces la unele dintre cele mai căutate destinații din rețeaua Wizz Air”, a transmis compania.

Către Málaga, Alicante, Bari, Corfu, Catania, Palma de Mallorca, Nüremberg și Malmö se vor efectua zboruri de trei ori pe săptămână în loc de două, către Memmingen, Chania, Larnaca, Valencia și Zaragoza de patru ori în loc de trei, iar către Roma Ciampino de șase ori în loc de patru, și așa mai departe.

Destinațiile către care crește frecvența zborurilor sunt: Málaga, Alicante, Barcelona, Bologna, Bari, Memmingen, Corfu, Chania, Roma Ciampino, Catania, Dortmund, Larnaca, Madrid, Nüremberg, Palma de Mallorca, Valencia, Zaragoza și Malmö.