TRECUTUL PICANT al POLITICIANULUI care a intrat în grațiile Vicăi Blochina. S-A AFLAT IDENTITATEA „domnului ministru”

TRECUTUL PICANT al POLITICIANULUI care a intrat în grațiile Vicăi Blochina. S-A AFLAT IDENTITATEA „domnului ministru”

Vica Blochina este mereu o apariție care atrage, cu siguranță, toate privirile din camera în care pășește, dar parcă are un magnet pentru cuceriri periculoase. Acesta pare a fi cazul și în ceea ce îl privește pe ultimul bărbat din viața divei, un politician cunoscut, cu un trecut zbuciumat.

Principalul curtezan al fostei balerine este un bărbat cunoscut sub pseudonimul de „Beke” și alintat de către Vica Blochina cu apelativul „domnule ministru”.

Se pară că „Beke” este fostul director al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRPP) Craiova, Bogdan Bratu, relatează Cancan. Cariera „domnului ministru” a suferit o întorsătură chiar luna trecută, când a fost dat afara din funcția pe care o deținea, deoarece Consiliul de Adminstrație al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) l-a înlocuit cu Alin Golumbeanu.

În urmă cu mai mulți ani, însă, când lucrurile nu aveau legătură cu Vica Blochina, Bratu și soția sa au fost văzuți intrând într-un club din Sectorul 2 al Bucureștiului, unde avea loc o petrecere cu swingeri.

Ne puteți urmări și pe Google News

După ce nu a fost mulțumit de cum a mers afacerea sa de export cu mici și bere, „Beke” a intrat pe scena politică, fiind ajutat de fostul primar din Giurgiu, Lucian Iliescu. Totuși, apropierea cu alte personaje pe care funcția politică i-au adus-o lui Bratu a făcut ca numele său să apară și într-un dosar de corupție, instrumentat de DNA.

Nici pe front financiar nu stau lucrurile foarte bine, spune o sursă din apropierea bărbatului, aducând informații cu privire la o datorie de 470.000 de euro pe care Bratu ar avea-o.

Totuși, „Beke” nu încetează să îi facă multe cadouri scumpe Vicăi Blochina, iar, recent, fosta balerină i-a mulțumit public, printr-o postare pe rețeaua de socializare Facebook.