Obtinuta din samburii de migdale amare si samburii de caisa aceasta vitamina B17 sau amigdalina ajută la încetinirea dezvoltării tumorilor, sporește detoxifierea organismului și, mai mult de atât, reglează tensiunea arterială și oferă protecție în ceea ce privește aparatul urinar.

După numeroase studii de specialitate, experții în medicină naturopată au ajuns la concluzia ca este benefică organismului, și este un remediu sută la sută naturist, ce vine în sprijinul bolnavilor de cancer. Având un conținut bogat de vitamina B 17, care este recunoscută pentru efectele benefice pe care le are asupra organismului, acest remediu naturist din sâmburii de caisă nu doar că stopează dezvoltarea celulelor canceroase, însă contribuie la ameliorarea unor tumori, fiind recomandat pentru tratarea cancerului de colon, de prostată, de vezică și chiar și de creier.

Vitamina B17 – principalele acțiuni în organismal uman

Amigdalina obținută din extract de sâmburi de caisă, ce este o sursă excelentă de vitamine și minerale, dar și acizi grași, astfel că ajută la reglarea tensiunii arteriale, fiind recomandat pentru tratarea unor afecțiuni cardiovasculare și, de asemenea, ajută la refacerea țesutului bolnav și împiedică apariția unor infecții și bacterii, motiv pentru care mulți specialiști în medicină naturopată consideră că acest remediu este un tonifiant excelent pentru organele interne ca ficat, inimă.

Un alt beneficiu al acestei vitamine minune este dat de puterea de detoxifiere a organismului, dar și pentru puterea de a reface organismului, astfel că previne apariția unor infecții.

Vitamina B17 are rolul, de asemenea, de a trata afecțiuni ale aparatului urinar, întrucât  acest remediu naturist are o puterea de a întări sistemul imunitar, dar și de a restabili echilibrul energetic la nivelul celulelor, întrucât acțiunează la nivelul lor, astfel că stimulează refacerea celulelor.

Vitamina B17 are, printre altele, puterea de a trata afecțiuni ca litiaza biliară, care apare în urma formării calculilor duri în vezica biliară, precum și tusea cronică și bronșita.

În ceea ce privește tratarea afecțiunilor canceroase, se pare că in urma unor studii de specialitate ,  ajută nu doar la stoparea și prevenirea dezvoltării celulelor canceroase, însă ajută la eliminarea acestora și la ameliorarea tumorilor, prin faptul că grăbește procesul de regenerare și, mai mult de atât, induce fenomenul denumit apoptoză, care este caracterizat prin inducerea morții celulare, astfel că previne răspândirea lor în organism.

Vitamina B17 ajută la prevenirea și tratarea cancerului, întruct are puterea de a elibera cianamide, o citotoxină puternică și a benzaldehidei, ce ajută la eliminarea celulelor canceroase. Ba mai mult, acest remediu naturist  are, de asemenea, proprietăți antiinflamatoare, expectorante și antispastică, fiind recomandat chiar și pentru tratarea cancerului mamar, pulmonar ori chiar glionm difuz. Ba mai mult, chiar și afecțiuni musculare ori psihiatrice, adică mialgii, depresii ori iritabilitate pot fi tratate cu ajutorul acestui remediu naturist.

Suplimente alimentare cu VITAMINA B17 pentru imunitatea organismului, unde pot fi gasite?

Exista si la noi in țară produse avizate cu vitamina B17 și alte ingrediente disponibile in farmacii si recunoscute internationalwww.medicinas.ro

 

 

Te-ar putea interesa și: