PMP este pus în dificultate deoarece, conform fostului președinte, soția sa, Maria Băsescu, nu l-ar mai lăsa să candideze la europarlamentare şi să fie plecat iar de acasă aşa cum a făcut-o mai toată viaţa.. Mâine, conform unor surse, PMP va anunța lista finală pentru alegerile europarlamentare şi, probabil, fără Traian Băsescu pe listă.

”Astăzi a fost prima discutie în Colegiul Național legată de definitivarea listei. Mâine, Colegiul se va întâlni din nou pentru votul definitiv pe lista finală cu care vom merge în europarlamentare. Pe lista vor trebui să se afle toți președinții de organizații, pe lista până la 33 plus lista de supleanți. Să își asume responsabilitatea. Lista se definitivează mâine seară. Nu avem nici locul 1, nici locul 33. Mâine stabilim ce facem. Eu mai am un partid acasă, care trebuie mulțumit și el. Soția mea nu vrea să mă mai vadă plecat. Mă vrea mai mult acasă, acum la bătrânețe., a declarat Traian Băsescu în această seară.

Reamintim, că preşedintele PMP, Eugen Tomac a declarat recent la Vaslui: "Cu Traian Băsescu primul pe lista de la europarlamentare, vrem să obţinem un scor de 10%". 

 

Te-ar putea interesa și: