Evenimentul Zilei > Politica > TRAIAN BĂSESCU SE DEZLĂNȚUIE: Asta DA lovitură de stat, măi Dragnea!
TRAIAN BĂSESCU SE DEZLĂNȚUIE: Asta DA lovitură de stat, măi Dragnea!

TRAIAN BĂSESCU SE DEZLĂNȚUIE: Asta DA lovitură de stat, măi Dragnea!

Traian Băsescu a declanșat un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea. Fostul șef al statului îi aduce aminte liderului PSD de tentativa de lovitură de stat din 2012. Într-o nouă postare pe Facebook, publicată cu scurt timp în urmă, care a reușit să strângă peste 1200 de share-uri în mai puțin de o oră.

TRAIAN BĂSESCU:

Dragnea!
Dragnea, vorbeşti cu tupeu despre lovitura de stat dată de Iohannis. Eu nu spun că Iohannis a făcut cel mai inspirat lucru participând la un miting neautorizat cu un discurs nepotrivit împrejurărilor.
Dar, Dragnea, ştii când ar fi fost lovitură de stat?
Îţi spun eu: dacă te schimba pe tine din funcţie şi îşi punea omul lui la Cameră, dacă îl schimba pe Tăriceanu şi îşi punea omul lui la Senat, dacă schimba Avocatul Poporului şi îşi punea omul lui, dacă schimba legea de funcţionare a CCR, după care emitea un decret de revocare a premierului. 
Asta DA lovitură de stat, măi Dragnea.
Sau ai uitat reţeta loviturii de stat din vara anului 2012 la care tu ai fost alături de Antonescu, Ponta şi alţi aventurieri politici? Ce-i drept, şi Iohannis a susţinut lovitura de stat din 2012, dar nu-l judec pentru că are imunitate (ha, ha, ha….)