Evenimentul Zilei > Politica > Traian Băsescu, despre cazul Rarinca: „Asta probează că sistemul de justiţie este INDEPENDENT”
Traian Băsescu, despre cazul Rarinca: „Asta probează că sistemul de justiţie este INDEPENDENT”

Traian Băsescu, despre cazul Rarinca: „Asta probează că sistemul de justiţie este INDEPENDENT”

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a comentat cazul Marianei Rarinca. Acesta spune că ar fi o avut o reacţie publică la această situaţie dacă ar fi fost şef al statului. De asemenea, Traian Băsescu i-a felicitat pe judecătorii care au decis achitarea Marianei Rarinca.

"Vă spun cum aș fi făcut eu. Aș fi ieșit la tribună, îi felicit pe judecători care la Curtea de Apel au adus noi probe în proces care au permis achitarea doamnei Rarinca. Asta probează că sistemul de justiție este indepenedent. Aici aș fi închis subiectul, cu scuzele de rigoare față de doamna Rarinca. Ne-am obișnuit să spunem: nu comentăm sau nu atacăm deciziile definitive al justiției și cred că trebuie să rămânem la aceste principii, chiar dacă există niște costuri”, a declarat Traian Băsescu, conform B1 TV.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: