Evenimentul Zilei > Politica > Traian Băsescu a discutat cu Jean-Claude Juncker despre propunerile pentru comisarul nominalizat de România
Traian Băsescu a discutat cu Jean-Claude Juncker despre propunerile pentru comisarul nominalizat de România

Traian Băsescu a discutat cu Jean-Claude Juncker despre propunerile pentru comisarul nominalizat de România

Preşedintele Traian Băsescu a avut miercuri o întrevedere cu preşedintele ales al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, în cadrul căreia au discutat despre exigenţele pe care trebuie să le îndeplinească propunerile statelor membre, pentru poziţiile de comisar european.

"Cei doi înalţi oficiali au discutat despre procesul de formare a noii Comisii Europene şi despre exigenţele pe care trebuie să le îndeplinească propunerile pe care le vor înainta statele membre în vederea ocupării viitoarelor poziţii de comisar european", se arată într-un comunicat al Adminsitraţiei Prezidenţiale, citat de mediafax.ro.

De asemenea, în cadrul întrevederii de miercuri, s-a discutat şi propunerea de candidat şi portofoliu a României pentru viitoarea Comisie Europeană. Actualul comisar din partea României, Dacian Cioloş (comisar european pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală) este susţinut şi de preşedintele Traian Băsescu, şi de premierul Victor Ponta.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: