Evenimentul Zilei > Justitie > Tragedie pe șoseaua Chitilei. A scăpat cu viață în brațele tatălui ucis
Tragedie pe șoseaua Chitilei. A scăpat cu viață în brațele tatălui ucis

Tragedie pe șoseaua Chitilei. A scăpat cu viață în brațele tatălui ucis

Cartierul Bucureștii Noi, din Capitală, a devenit, pentru o noapte, scena unor imagini sfâșietoare. O femeie gravidă și soțul ei au fost uciși de un tânăr inconștient, care a condus o mașină fără să aibă permis. Din cele șase victime ale impactului, trei și-au pierdut viața

La doar trei ani și patru luni, un băiețel a rămas orfan în urma unui teribil accident de circulație care a avut loc pe șoseaua Chitila, din București. Mama sa, Ana-Maria Otomega, de 31 de ani, însărcinată în luna a opta, precum și tatăl său, Cristian Bogdan Otomega, de 37 de ani, au pierit sub ochii săi. Norocul micuțului a fost că, în ultima clipă, tatăl său l-a strâns în brațe.

Tragedia care a pus capăt vieții celor doi soți Otomega a avut loc, duminică seara, în jurul orei 21.00, la capătul unei săptămâni sângeroase pe șoselele Românei. Oficiali din cadrul Brigăzii Rutiere a Capitalei au relatat, pentru „Evenimentul zilei” că autorul acestei tragedii este Valentin Feraru, un tânăr de 26 de ani, din comuna Ciolpani, județul Ilfov. Acesta s-a urcat la volan, într-un autoturism marca Lancia, cu numere de înmatriculare de Italia, deși nu avea permis de conducere. În dreapta sa era un adolescent în vârstă de 14 ani. Pe bancheta din spate se afla un tânăr, în vârstă de 23 de ani.

Depășirea mortală

Feraru a condus mașina până pe șoseaua Chitilei. În dreptul stației Minerva, nu a mai avut răbdare și a intrat în depășire. A încercat să ocolească, pe contrasens, o coloană de mașini. A accelerat, dar nu a văzut că, din stânga șoselei, pe sensul de mers către București, traversau Ana-Maria și Bogdan Otomega. Cei doi soți s-au încumetat să treacă, deși nu erau în dreptul unei treceri de pietoni. Din nefericire, mașina Lancia i-a lovit în plin. În momentul în care i-a văzut pe cei doi, Feraru a tras de volan, spre dreapta. Era prea târziu pentru soții Otomega.

Mașina condusă de Feraru a lovit, apoi, refugiul de tramvai și a ricoșat pe contrasens unde a lovit două autoturisme care circulau regulamentar. Carambolul s-a sfârșit tragic! Soții Otomega au murit pe loc, iar Feraru a decedat, după câteva ore, la Spitalul Clinic Universitar. Supraviețuitorul-minune al acestei tragedii este micuțul în vârstă de trei ani și patru luni al soților uciși în urma accidentului. Băiatul se află internat la spitalul „Grigore Alexandrescu”, alături de adolescentul în vârstă de 14 ani, aflat în dreapta omului fără permis de conducere. Ceilalți conducători auto loviți de mașina condusă de Feraru au scăpat cu răni ușoare. Într-o stare mai gravă este pasagerul aflat pe bancheta din spate a autoturismului Lancia care a provocat tragedia.