Evenimentul Zilei > Actualitate > TRAGEDIE pe mare. Un comandat român a murit într-un accident naval dintr-un port din Malaezia
TRAGEDIE pe mare. Un comandat român a murit într-un accident naval dintr-un port din Malaezia

TRAGEDIE pe mare. Un comandat român a murit într-un accident naval dintr-un port din Malaezia

Un cetăţean român, mecanicul unei nave din portul Penang din Malaezia, a murit după ce nava în care se afla a fost lovită de o maşină de transport marfă din interorul portului, pe 29 decembrie. În accident a fost grav rănit şi mecanicul navei.

Comandantul P. Andrei, în vârstă de 37 ani, a fost lovit puternic în accidentul de pe 29 decembrie, iar în noaptea trecută acesta a încetat din viaţă din cauza hemoragiei interne. Mecanicul navei, A.Cosmin, în vârstă de 34 ani, a suferit mai multe fracture şi leziuni, însă starea sa a fost stabilizată.

Familiile celor doi au fost anunţate. Corpul neînsufleţit al comandatului va fi repatriat după efectuarea autopsiei şi obţinerii avizelor de repatriere, aceasta cât mai repede cu putinţă, iar mecanicul va fi repatriat atunci cand condiţiile medicale vor permite, a declarat preşedintele Sindicatului Liber al Navigatorilor,  Adriam Mihalcioiu.