Evenimentul Zilei > Social > Tragedie. O copilă de 12 ani a sfârșit într-un mod cumplit la Vâlcea. A fost luată pe sus de ape
Tragedie. O copilă de 12 ani a sfârșit într-un mod cumplit la Vâlcea. A fost luată pe sus de ape

Tragedie. O copilă de 12 ani a sfârșit într-un mod cumplit la Vâlcea. A fost luată pe sus de ape

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Poliţiei judeţene Vâlcea, autorităţile au fost anunţate, duminică seară, cu privire la faptul că apele umflate ale pârâului Bârlui au luat o fetiţă de 12 ani, în zona unei păduri din localitatea Lădeşti.

 

 

O fetiţă în vârstă de 12 ani a fost luată de apele umflate ale unui pârâu, în comuna vâlceană Lădeşti, copila fiind găsită în stop cardio-respirator, iar medicii începând manevrele de resuscitare.

După mai multe zeci de minute de încercări nereușite de a o readuce la viață, fetiţa a fost declarată decedată.

Poliţişti, pompieri şi localnici s-au mobilizat şi au reuşit să o găsească în scurt timp, însă copila era inconştientă şi în stop cardio-respirator. În pofida eforturilor medicilor, fetişa a fost declarat- decedată, anunță news.ro

O viitură puternică a venit pe pârâul Barlui în urma ploilor abundente din ultimele zile. 

 

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.