Evenimentul ZileiActualitateTragedie! Mărturia sfâșietoare a bunicii lui Iulian. „La televizor am văzut…”

Tragedie! Mărturia sfâșietoare a bunicii lui Iulian. „La televizor am văzut…”

Tragedie! Mărturia sfâșietoare a bunicii lui Iulian. „La televizor am văzut…”
Iulian Alexandru Bițică, copilul de opt ani dispărut la Pecineaga, județul Constanța, a fost găsit mort în dimineața zilei de vineri. Întreaga familie a sperat până în ultima clipă că își va găsi fiul în viață.

Trupul neînsuflețit al lui Iulian, descoperit astăzi de către doi paznici, într-un bazin de dejecție al unei ferme de porci din Pecineaga.

Cadavrul micuțului a fost văzut plutind și imediat au fost alertate autoritățile. Bunica micuțului crede că Iulian a fost dus cu forța de cineva acolo, pentru că, spune ea, băiatul nu se îndepărta niciodată de casă.

„La televizor am văzut…în rest, nu ştiu nimic. În seara în care a dispărut, am căutat peste tot. Cred că acele bazine ar fi trebuit împrejmuite. Acum, degeaba vor închide. Dar eu cred că cineva l-a dus acolo. Copii mai mari, aşa cred eu. Singur nu avea cum să ajungă acolo, pentru că el nu pleca departe, pentru că nu cunoaşte satul. Avea role şi mai avea o bicicletă. În ziua aceea, era cu rolele“, a declarat bunica minorului.

Iulian a dispărut de acasă weekend-ul trecut, în timp ce se juca cu rolele. Tatăl său a fost ultima persoană care l-a văzut și imediat a anunțat dispariția. A fost începută o amplă operațiune de căutare și, după câteva zile, micuțul a fost găsit fără suflare.

S-au conturat mai multe ipoteze în jurul dispariției copilului, de-a lungul zilelor. Unele persoane spuneau că Iulian a plecat de acasă din cauza relelor tratemente aplicate de mama sa vitregă, dar niciunul dintre zvonuri nu au fost confirmate de familie. Pe de altă parte și tatăl lui Iulian a declarat la un moment dat că fiul său a fost răpit, scrie spynews.ro.


Accesează: