Evenimentul Zilei > Actualitate > TRAGEDIE pentru Laura Lavric! Artista este DISTRUSĂ: „Am văzut în flăcări copilăria mea”
TRAGEDIE pentru Laura Lavric! Artista este DISTRUSĂ: „Am văzut în flăcări copilăria mea”

TRAGEDIE pentru Laura Lavric! Artista este DISTRUSĂ: „Am văzut în flăcări copilăria mea”

Casa interpretei de muzică populară Laura Lavric a ars din temelii, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Artista a avut o primă reacție după tragedia care s-a abătut asupra ei.

Laura Lavric a declarat că a aflat de la televizor ce s-a întâmplat cu casa părinților ei.

Artista a mărturisit că, deși nu este o pierdere materială foarte mare, întrucât acolo nu mai locuia nimeni, este o pierdere sufletească enormă, întruct este casa în care și-a petrecut copilăria. 

„Eu sunt acum la Oradea la un festival. Am venit de aseară. Azi dimineaţă mi-am făcut o cafea, am dat drumul la televizor şi văd: a ars o casă în totalitate a unei cântăreţe celebre. am zis: Doamne fereşte! O secundă nu mi-a trecut prin cap. Acolo nu locuieşte nimeni. Casa noastră este nouă, cărămidă, solidă, avem asigurare. La ţară nu m-am gândit nicio clipă. Nu am pierdere materială, dar sufletească este mare. Mă doare sufletul. Am văzut în flăcări copilăria mea. Nu aş fi vrut să văd o asemenea imagine. Nu cred că e o mână criminală. Să fie vreun piroman? Dar nu cred, nu cred! Mama mi-a făcut mie testament. Eu dădusem terenul în arendă şi de curând am vândut şi casa. Scurtcircuit la magazia de lemne. Eu nu mai sunt proprietar, dar vă daţi seama… eu nu mă duc acum acasă, nu pot să văd! Mi-e greu!”, a mărturisit Laura Lavric, potrivit libertatea.ro.

Casa părintească a cântăreței de muzică populară Laura Lavric, din satul Costișa, județul Suceava, a fost mistuită de flăcări, în timpul nopții de sâmbătă spre duminică. Pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a declarat că pompierii au intervenit cu șapte autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Costișa, comuna Frătăuții Noi.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: