Pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț au fost solicitați să intervină pentru scoaterea cadavrului femeii din fântâna adâncă de 14 metri.

În sat umblă vorba că fântâna fusese blestemată în urmă cu mai mulți ani.

Pentru degajarea persoanei căzute în fântână au intervenit două echipaje cu o autospecială complexă de intervenție și o ambulanță SMURD TIM.

Din păcate, medicul de pe ambulanța SMURD a declarat decesul persoanei, a doua din ultima săptămână care a sfârșit în aceste fel. La ora transmiterii acestei știri, autoritățile nu au făcut publice informații privind circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Pe 21 mai, un tânăr de doar 23 de ani s-a stins din viață după ce a căzut într-o fântână. Acesta a fost extras din puț de către un om din Detașamentul de pompieri Aiud, care se afla în apropiere și nu era în timpul serviciului.

Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit pentru acordare de prim ajutor și descarcerare, în localitatea Gârbova de Sus. Tânărul ce a căzut în fântână a fost găsit inconștient.

În ciuda eforturilor de resuscitarea victima extrasă din fântână a fost declarată decedată. La fața locului a mai fost solicitată o ambulanță SAJ pentru acordarea primului ajutor unei persoane care a ajutat la extragerea victimei din fântână.

Salvatorul este un pompier din Detașamentul de pompieri Aiud care a sărit în ajutorul tânărului, chiar dacă nu se afla în timpul serviciului, potrivit cancan.ro