Valerie Lundeen Ely, de 62 de ani, soția actorului Ron Ely, extrem de îndrăgit după ce la mijlocul anilor ’60 l-a jucat pe Tarzan, a fost ucisă prin înjunghiere în propria casă, din Santa Barbara. Criminalul nu este altul decât fiul ei și al lui Ron Ely. Cameron Ely (30 de ani) a fost împușcat mortal de polițiștii sosiți la fața locului!

Un apel la 911 a anunțat că la reședința familiei Ely este un scandal, notează Daily Mail. Poliţişti sosiți la fața locului au descoperit în interiorul vilei corpul neînsufleţit al lui Valerie Lundeen Ely, care prezenta „multiple plăgi prin înjunghiere cu o armă albă”.

„Agenţii au percheziţionat reşedinţa şi împrejurimile în căutarea lui Cameron Ely. Suspectul a fost localizat în afara casei şi, pentru că reprezenta un pericol, cei patru agenţi au tras asupra sa cu armele din dotare, rănindu-l mortal”, se arată într-un comunicat al biroului şerifului local.

Din motive de precauție, actorul Ron Ely, ajuns la venerabila vârstă de 81 de ani, a fost dus la spital de Poliţie, dar medicii l-au lăsat să plece după un control care a relevat că starea lui este bună.

Cu un fizic impresionant (1,93 m), Ron Ely a fost un star la Hollywood în anii ’60, mai ales după ce a jucat rolul lui Tarzan în celebra serie americană. Împreună cu Valerie Lundeen, fostă Miss Florida, avea trei copii.