Evenimentul Zilei > Actualitate > TRAGEDIE LA GALAŢI. A murit alături de colegul pe care a vrut să îl salveze
TRAGEDIE LA GALAŢI. A murit alături de colegul pe care a vrut să îl salveze

TRAGEDIE LA GALAŢI. A murit alături de colegul pe care a vrut să îl salveze

Doi oameni au murit, astăzi, în şantierul NAVROM din Galaţi. Doi muncitori au pierit asfixiaţi în cala unei barje, navă destinată transportului de marfă.

Tragedie la Galaţi. Doi oameni au murit pe malul Dunării în şantierul NAVROM. Unul dintre ei efectua reparaţii la barjă iar celălalt a vrut să îl ajute şi a pierit alături de el.
"Este vorba despre doi bărbaţi în vârstă de 35 şi 48 de ani. Noi am fost sesizaţi în jurul orei 16.54. Ni s-a spus că e vorba despre o persoană dar, când am ajuns acolo, am găsit doi decedaţi", a declarat pentru EVZ purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, căpitanul Eugen Chiriţă.Colegii celor doi au spus că unul nu avea ce căuta acolo şi au presupus că a încercat să îl scoată pe celălalt.
Din declaraţiile martorilor prezenţi reiese că, prima oară, a fost chemată ambulanţa SMURD. Personalul medical nu a putut intra în interiorul barjei din cauza gazelor acumulate în interior. "Erau mai mult emanaţii de la vopsele ori dioxid de carbon. Oricum, este o anchetă în desfăşurare pentru a se determina exact ce a cauzat decesul", a explicat ofiţerul ISU. Cert este că, până la urmă, pompierii au intrat cu ajutorul echipamentelor speciale şi au găsit în interior două cadavre. "S-a încercat resuscitarea lor dar, din nefericire, erau decedaţi", a mai adăugat căpitanul Chiriţă.
Inspectoratul Teritorial de Muncă a declanşat o anchetă în acest caz. De asemenea, în urma autopsiei se va putea stabili cu exactitate cauza morţii.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: