Evenimentul ZileiActualitateTragedie la Arad. Și-a înjunghiat soția, iar apoi s-a sinucis

Tragedie la Arad. Și-a înjunghiat soția, iar apoi s-a sinucis

Tragedie la Arad. Și-a înjunghiat soția, iar apoi s-a sinucis
Un caz teribil s-a petrecut duminică la Arad. Între doi soți a izbucnit un conflict spontan, terminat tragic.

Un bărbat în vârstă de 39 de ani s-a sinucis, după ce a încercat să își omoare soția, notează Antena 3. Potrivit Poliției din Arad, între cei doi soți ar fi izbucnit un scandal, în timp ce se aflau în apartamentul din oraș. „S-a stabilit că un bărbat de 39 de ani și-ar fi atacat soția cu un cuțit, după care s-ar fi aruncat de la etajul 4 al blocului”, au spus reprezentanții Poliției Arad.

A încercat să-și omoare soția, apoi s-a aruncat de la etajul 4

Echipajul medical sosit la fata locului a constatat decesul bărbatului. Soția sa a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii fac cercetări la fața locului, însă, din primele verificări, între cei doi soți a izbucnit un conflict spontan, terminat tragic.

„În jurul orei 14..20 a fost făcut un apel prin 112, prin care a fost sesizat un scandal în familie. Din primele verificări s-a stabilit că un bărbat de 39 de ani și-ar fi atacat soția cu un cuțit, apoi s-a aruncat de la etajul 4 al blocului.

La fața locului a sosit și un echipaj medical care a constat decesul. Femeia a fost transportată la spital pentru îndirjiri (…) Din primele informații, între cei doi soți nu era cunoscută o stare conflictuală, iar incidentul de astăzi ar fi fost cauzat de un conflict spontan. Vom continua cercetările pentru stabilirea cauzei”, a declarat Claudia Iuga, purtător de cuvânt IPJ Arad, la Antena 3.

A scăpat de Covid, dar i-a pus capăt depresia

Săptămâna aceasta, o altă tragedie a avut loc într-una dintre secţiile destinate bolnavilor Covid din Arad. Unul dintre pacienţi, în vârstă de doar 28 de ani, şi-a pus capăt zilelor pe fondul depresiei. Starea lui se îmbunătăţise şi urma să fie externat. Medicii spun că în astfel de secţii COVID ar fi bine să existe câte un psiholog care să discute cu pacienţii vulnerabili.

În septembrie 2020, un alt bărbat s-a sinucis, aruncându-se de la etajul 7 al unui bloc din apropierea stadionului UTA Arad. Echipajul de ambulanță a sosit la fața locului, însă a constatat decesul. Victima de 37 de ani mai avusese tentative de sinucidere.

 


Accesează: