Evenimentul Zilei > Actualitate > Tragedie în România. Patru tineri n-au mai avut nicio șansă, impactul a fost devastator
Tragedie în România. Patru tineri n-au mai avut nicio șansă, impactul a fost devastator

Tragedie în România. Patru tineri n-au mai avut nicio șansă, impactul a fost devastator

Un accident înfiorător a avut loc în naptea de joi spre vineri, în județul Olt

Patru tineri din Slatina, cu vârste cuprinse între 20 şi 30 ani, au murit într-un accident produs la ieşire din oraşul Balş, spre Craiova, şoferul unui Logan intrând pe contrasens. Mașina era condusă de un tânăr de 24 ani, acesta a pierdut controlul volanului și a intrat într-un autotren.

”Ieri noapte, în jurul orei 1.00, pe Drumul Naţional 65, în afara oraşului Balș, a avut loc un eveniment rutier în urma căruia patru persoane şi-au pierdut viaţa. Şoferul tirului a prezentat traumă craniană minoră, fiind transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice. La locul accidentului au fost prezentat patru echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt,din Balş şi Slatina, din care două tip C2 cu medic şi două tip B2 cu asistent şi echipaje ISU Olt (EPA-SMURD, descarcerare, echipaj de stingere-salvare), poliţie, criminalistcă, medicină legală. Medicii nu au putut decât să constate decesul celor patru victime, toate prezentând leziuni incompatibile cu viaţa“, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Olt.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: