Evenimentul Zilei > Monden > Tragedie în familia serialului „Tânăr şi neliniştit”! A murit Jay Bontatibus la doar 52 de ani. Aflaţi cauza decesului
Tragedie în familia serialului „Tânăr şi neliniştit”! A murit Jay Bontatibus la doar 52 de ani. Aflaţi cauza decesului

Tragedie în familia serialului „Tânăr şi neliniştit”! A murit Jay Bontatibus la doar 52 de ani. Aflaţi cauza decesului

Frumos, celebru, dar s-a stins... realmente "neliniştit" la doar 52 de ani. Cancerul l-a învins. Jay Bontatibus este cunoscut pentru rolul său din serialul "Tânăr şi neliniştit” dar şi alte seriale celebre. După o bătălie de câţiva ani cu boala s-a stins din viață.

El l-a interpretat timp de doi ani pe Tony Viscardi, în serialul de mare succes "Tânăr și Neliniștit”, însă a avut apariții și în alte seriale cunoscute.

Jay a mai jucat în General Hospital” sau “Zile din viaţa noastră” „Sabrina, vrăjitoarea adolescentă”, „Walker, poiţist texan” , „V.I.P” sau „CSI: Miami”. Ultimul său rol a fost în 2008, în „Officer Down”, iar de atunci actorul s-a retras în casa sa din Los Angeles, California, unde a şi murit de altfel, după o luptă crâncenă cu boala, potrivit soaps.sheknows.com.

A fost căsătorit cu Marnie Saita, care se ocupa de distruţia unor seriale, fiind asistentă de casting. Deşi era un bărbat sportiv, care avea grijă de corpul lui şi făcea mişcare, iată că actorul a fost răpus de boală.

Imaginea artiocolului