Incendiul a izbucnit marți, la o casă cu etaj, pe strada Lotru. În Sectorul 1. O bucureșteancă de 82 de ani și nepoata ei, în vârstă de 7 ani, au murit, arse de vii.

Incendiul s-a dezvoltat rapid, iar fumul degajat la interior a inundat întreaga locuință, astfel că cele două nu au reușit să se sslveze. Reprezentanții ISU București – Ilfov spun că și. Căile cde acces în apartament erau parțial blocate de piese de mobilier și alte obiecte depozitate. „A fost foarte mult fum și foarte greu au fost de identificat victimele datorită materialelor combustibile depozitate peste tot, și în ușile de acces, și la nivelul balconului. Nu am putut pătrunde pe nicăieri. Victimele se aflau la etaj. Au încercat să coboare la parter și pe scară scării au fost surprinse de incendiu, s-au intoxicat cu fum și au decedat”, a declarat Ionel Solomon, de la Detașamentul de Pompieri Dămăroaia, potrivit Digi24. Din primele informații, incendiul a izbucnit de la butelia de gaz.
Mama fetiței se afla la serviciu în momentul în care au izbucnit flăcările. La aflarea veștii, femeii i s-a făcut rău și a fost dusă la spital. (Sursa foto: Libertatea.ro)

Te-ar putea interesa și: