Evenimentul Zilei > Sport > Tragedie in box! Ultima luptă l-a doborât la doar 28 de ani
Tragedie in box! Ultima luptă l-a doborât la doar 28 de ani

Tragedie in box! Ultima luptă l-a doborât la doar 28 de ani

Maxim Dadashev, unul dintre boxerii de mare perspectivă la categoria uşoară, a încetat din viaţă, ca urmare a K.O.-ului suferit vineri, în lupta cu Subriel Matias.

Conform antrenorului lui Maxim Dadashev, Buddy McGirt, elevul său a pierdut lupta pentru supravieţuire. În vârstă de 28 de ani, sportivul născut la St. Petersburg a suferit o hemoragie cerebrală după lupta de săptămâna trecută.

Învins de Subriel Matias prin K.O., rusul a fost dus de urgenţă la UM Prince George’s Hospital Center. Acolo, a trecut printr-o operaţie de două ore, iar medicii au apelat la coma indusă. Totuşi, cadrele medicale au rămas rezervate privind recuperarea lui Dadashev.

Astăzi, după trei zile de luptă, corpul lui Dadashev a cedat. Din câte se pare, el ar fi rămas cu sechele pe creier, din cauza loviturilor primite. Vestea este una extrem de tristă pentru boxul mondial, mai ales că mulţi specialişti îl vedeau un pugilist cu potenţial enorm.

„Voi lupta pentru un titlu mondial în curând”, a spus Dadashev înainte de confruntarea cu Subriel Matias.

În vârstă de 28 de ani, Dadashev avea un palmares foarte bun: 13 victorii şi o singură înfrângere, la profesionişti, potrivit digisport.ro

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: