Evenimentul Zilei > Actualitate > Tragedie după un meci de la Campionatul Mondial 2018. „Nu a mai rămas nimic de văzut pentru mine în această lume”
Tragedie după un meci de la Campionatul Mondial 2018. „Nu a mai rămas nimic de văzut pentru mine în această lume”

Tragedie după un meci de la Campionatul Mondial 2018. „Nu a mai rămas nimic de văzut pentru mine în această lume”

Un suporter de origine română s-a sinucis după înfrângerea Argentinei cu Croația, de joi, în grupa D a Mondialului din Rusia. Cadavrul acestuia a fost descoperit plutind pe râul Meenachil, din India.

Un suporter de origine română s-a sinucis după înfrângerea Argentinei cu Croația, de joi, în grupa D a Mondialului din Rusia. Cadavrul acestuia a fost descoperit plutind pe râul Meenachil, din India, scrie banatulazi.ro

Tânărul a dispărut de acasă imediat după ce Argentina a pierdut meciul cu Croația, scor 0-3. Descoperirea a fost făcută chiar de mama sa. Fan înfocat al lui Messi, Dinu Alex era contabil la o firmă și le-a spus colegilor, înaintea meciului cu Croația, că Argentina va câștiga și că Messi va marca.  Se pare că tânărul era un fan înfocat al lui Messi, urmărea toate meciurile din prima ligă indiană.

Deşi presa engleză nu specifică faptul că fanul ar avea origini române, se aminteşte numele tatălui acestuia, respectiv Alexandru. Probabil că părintele lui Dinu Alex era român şi s-a căsătorit cu o indiancă, relatează Digi24. El era stabilit în orașul indian Arumanoor, din statul Kerala.

„L-am văzut când se uita la meci, era ora 11:30 seara. Am aflat că obișnuia să spună prietenilor că i-ar fi rușine să mai iasă din casă și să dea ochii cu lumea dacă pierde Argentina”, a spus tatăl lui Dinu.

Ce a scris suporterul în biletul de Adio

Familia sa a realizat că bărbatul lipsea atunci când mama sa a intrat în camera lui la ora 5:30 vineri dimineața și a văzut că fiul ei nu era acolo. Speriată, femeia și-a trezit soțul. Părinții au descoperit în camera lui un bilețel în care își anunța sinuciderea. Au mai fost găsite în dormitorul tânărului și un tricou al Argentinei și un telefon mobil cu o carcasă pe care era imprimat chipul lui Messi.

„Nu a mai rămas nimic de văzut pentru mine în această lume. Mă îndrept spre moarte… Nimeni nu e responsabil de moartea mea”, este mesajul de pe biletul de adio lăsat de Alex.

Argentina, vicecampioana mondială în exercițiu, e la un pas să fie eliminată de la Cupa Mondială, după ce a pierdut al doilea meci din faza grupelor, 0-3 cu Croația. După primele două etape, Argentina e pe ultimul loc în grupa D, cu un singur punct.