Evenimentul Zilei > Actualitate > TRAGEDIE EVITATĂ în ultimul MOMENT. 14 PERSOANE, implicate într-un ACCIDENT.
TRAGEDIE EVITATĂ în ultimul MOMENT. 14 PERSOANE, implicate într-un ACCIDENT.

TRAGEDIE EVITATĂ în ultimul MOMENT. 14 PERSOANE, implicate într-un ACCIDENT.

Un microbuz a fost implicat într-un accident marți după-amiază, în județul Vaslui. Acesta avea la bord 14 călători. Un pasager a fost rănit.

Accidentul s-a petrecut pe DN 24, în localitatea Băcăuani, când șoferul microbuzului de transport persoane, în care se aflau 14 pasageri, încercat să depașească un alt autoturism pe linie continuă, scrie Libertatea.

Unul dintre pasageri a suferit un traumatism nazal după ce a întrat cu fața în bordul microbuzului. Acesta a fost transportat la spital cu o autospecială SMURD.

„În urma primelor cercetări desfășurate la fața locului, s-a constatat că ar fi vorba de culpă comună a ambilor conducători auto care au încălcat linia continuă despărțitoare a celor două sensuri de mers. Conducătorul autoturismului, un tânăr de 19 ani, din Lipovăț, a încercat să vireze la stânga, moment în care șoferul microbuzului, un tânăr de 33 de ani, din Bârlad, a încercat să-l depășească sau să evite coliziunea față – spate dintre cele două autovehicule”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: