Evenimentul Zilei > Actualitate > Tragedia de la Colectiv. Ionuţ Maior a murit încercând să-şi protejeze soţia
Tragedia de la Colectiv. Ionuţ Maior a murit încercând să-şi protejeze soţia

Tragedia de la Colectiv. Ionuţ Maior a murit încercând să-şi protejeze soţia

Un alt tânăr plecat sâmbătă dintre cei vii, Ionuţ Maior, era solistul trupei Bruma şi a fost grav rănit în timp ce încerca să-şi protejeze soţia de flăcările devastatoare.

Printre cei care şi-au pierdut viaţa în sâmbătă dimineaţa la Spitalul Universitar, după o săptămână de agonie, se numără şi băcăuanul Ionuţ Maior, un absolvent de Politehnică în vârstă de 27 de ani. El a fost surprins de flăcările infernului alături de soţia lui, Livia, care încă se află în spital, cu răni mai uşoare. Potrivit martorilor oculari, pentru a o proteja de flăcări, a sărit peste ea cu preţul vieţii… Ionuţ M. era un împătimit al muzicii, iar concertul celor de la Goodbye to Gravity, o formaţie pe care o asculta de ani buni, îl aştepta de luni de zile.

De altfel, Ionuţ Maior era basist în trupa de rock Bruma. La finele lunii august, când a fost anunţat concertul care s-a sfârşit într-o tragedie fără margini, Ionuţ Maior era în culmea fericirii. “Nebunie! Pregătiţi-vă bănuţii“, a scris tânărul de 27 de ani pe Facebook, după ce a postat un poster al formaţiei. Ionuţ Maior se afla în clubul Colectiv alături de soţia sa, Livia Maior (23 ani), care a suferit răni mai uşoare, dar se află în continuare internată în spital. Ionuţ Maior (“Major” – cum îl numeau prietenii) avea arsuri pe 80% din suprafaţa corpului. Tânărul era din Oneşti, dar locuia în Capitală.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: