Evenimentul Zilei > Social > TRAFICUL RUTIER, restricționat pe mai multe DRUMURI NAȚIONALE
TRAFICUL RUTIER, restricționat pe mai multe DRUMURI NAȚIONALE

TRAFICUL RUTIER, restricționat pe mai multe DRUMURI NAȚIONALE

Traficul rutier a fost restricționat pe mai multe drumuri naționale din România, din diferite motive. În același timp, traficul aerian se desfășoară în condiții normale.

Traficul rutier:

În judeţul Bihor, pe DN 76 Oradea – Vârfurile, se circulă pe un singur fir, alternativ, din cauza alunecărilor de teren produse la kilometrul 86+400 de metri.

În judeţul Buzău, pe DN10 Buzău – Braşov, din pricina alunecărilor de teren, este restricţionat traficul autoturismelor cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

În judeţul Tulcea, pe DN22 Smârdan – Măcin, din cauza inundaţiilor, este restricţionat traficul autovehiculelor mai grele de 7,5 tone.

În judeţul Vâlcea, pe DN7 (şoseaua de centură a oraşului Călimăneşti), între kilometrii 0 şi 2, se execută lucrări de reparaţii asupra carosabilului, până la sfârşitul lunii mai 2018. Circulaţia autovehiculelor este deviată prin oraşul Călimăneşti, cu ajutorul indicatoarelor rutiere.

În judeţul Vrancea, pe DN2N Dumitreşti – Vintileasca, circulaţia se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, în zona localităţii Jitia, ca urmare a precipitaţiilor din ultima perioadă şi a acumulării de apă pe carosabil la kilometrul 50+500 de metri.

Traficul feroviar:

În judeţul Dâmboviţa, circulaţia feroviară este oprită pe ruta CF 904 Fieni – Pietroșița, din cauza alunecării terasamentului de la kilometrul 65+150.

În judeţul Mehedinţi, circulaţia pe Magistrala 900, între stațiile Drobeta-Turnu Severin și Prunişor, este întreruptă temporar, întrucât se efectuează lucrări de reabilitare a infrastructurii feroviare în zona staţiei CF Balota.

Traficul aerian şi naval: se desfăşoară în condiţii normale, nu sunt probleme de circulaţie.