Evenimentul Zilei > Actualitate > Traficul rutier pe DN1 va fi sistat de la ora 12.30, pe sensul Brașov-București. Circulația va fi deviată pe DN1A
Traficul rutier pe DN1 va fi sistat de la ora 12.30, pe sensul Brașov-București. Circulația va fi deviată pe DN1A

Traficul rutier pe DN1 va fi sistat de la ora 12.30, pe sensul Brașov-București. Circulația va fi deviată pe DN1A

Poliția Rutieră a dispus această măsură pentru a evita blocajele provocate de aglomerație. Traficul s-a intensificat serios încă de la ora 11.00

Traficul rutier pe DN1 pe sensul Brașov-București va fi sistat începând cu ora 12.30. Poliția Rutieră a dispus această măsură pentru a evita blocajele provocate de aglomerație. Deja DN1 este aglomerat, pe sensul Brașov-Ploiești, iar circulația rutieră s-a intensificat serios de la ora 11.00. În zona Bușteni-Azuga s-au creat blocaje.

Circulația va fi deviată pe DN1A Brașov-Săcele-Cheia, chiar de la ieșirea din Brașov, în zona Dârste,până când va dispărea riscul blocajelor pe DN1, în special în zona Bușteni-Azuga. 

Cu dificultate se circulă deja și pe DN73 și DN73A, după ce turiștii care și-au petrecut Paștele în zona Bran-Moeciu au pornit spre casă, în direcția București.

Probleme de fluenţă în trafic ar putea apărea, conform Infotrafic, pe DN1 Braşov – Ploieşti, DN6 Alexandria – Bucureşti, DN2 Buzău – Urziceni – Bucureşti, DN7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea – Piteşti şi pe autostrada A1 Piteşti – Bucureşti.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: