Traficul, cea mai mare problemă a bucureştenilor

Traficul, cea mai mare problemă a bucureştenilor

Candidatul PIN la Primăria Capitalei, Cozmin Guşă, şi-a prezentat, astăzi, programul electoral, dar a ţinut să precizeze că i se pare mai important ca un primar să identifice cauzele şi responsabilii problemelor cetăţenilor şi nu să prezinte mii de pagini, cum fac contracandidaţii săi.

"Mi se pare un gest cinic şi fals să vii cu mii de pagini şi să le prezinţi ca fiind programul tău electoral. Vasile Blaga sau Ludovic Orban, în condiţiile în care fie au condus Bucureştiul opt ani, fie ai fost viceprimar general trei ani şi vii cu fel de fel de decizii ale Consiliului General pe care le prezinţi ca program electoral", a declarat, într-o conferinţă de presă, Cozmin Guşă.

În acest sens, în luna ianuarie, el a lansat un sondaj public, la care au răspuns peste 20.000 de bucureşteni, în urma căruia a realizat un top al problemelor cu care se confruntă cetăţenii Capitalei. Astfel, pe primul loc s-a situat traficul aglomerat, cu 33,9%, corupţia din administraţie, cu 12,4%, poluarea, cu 10,1%, şi criza locuinţelor, cu 8,8%. În acest clasament, susţine liderul PIN, s-a aflat pe locul 9 "bordurizarea".

Pentru fiecare dintre problemele bucureştenilor, Guşă, împreună cu echipa de campanie, a realizat o descriere, a identificat cauzele şi responsabilii şi a propus o serie de soluţii-cadru.

Ne puteți urmări și pe Google News

De asemenea, el a mai precizat că le-a cerut bucureştenilor "care se simt specialişti" soluţii pentru aceste probleme.

"Toate aceste soluţii, pe care le strâng în perioada de campanie, o să le dau pentru a fi analizate de specialiştii pe care o să-i am la dispoziţie ca primar general", a continuat Cozmin Guşă.

El a ţinut să mai precizeze că prioritatea sa ca primar general al Capitalei este "blocarea drenării banilor din Primărie".

(13:45)