Poliţiştii de la Crimă Organizată din Arad au reuşit să captureze, după patru luni de urmăriri, o bandă de patru traficanţi tineri de droguri. Aceştia au fost prinşi  în timp ce comercializau mai multe tipuri de Ecstasy, dar şi canabis. Drogurile erau aduse în ţară, din Olanda, chiar de dintre ei. Ofiţerii au găsit acasă la tinerii traficanţi peste 5.000 de pastile, printre care şi unele supranumite „Barcelona” şi „Superman”, dar şi sume impresionante de bani, scrie banatulazi.ro.

Poliţiştii de la Crimă Organizată, din Arad, i-au urmărit timp de patru luni pe cei patru tineri, printre care şi o fată, care au între 19 şi 24 de ani, mai scrie şi cancan.ro.

„La percheziţii au fost găsite, alături de cantităţi de canabis, peste 5.000 de pastile ce valorează pe piaţa drogurilor peste 350.000 de lei”, a declarat Bogdan Diaconescu, procuror la DIICOT Arad.

Anchetatorii au reuşit să dovedească faptul că unul dintre membrii reţelei, Mihai, a cumpărat în mod repetat droguri de risc (canabis) şi mare risc (MDMA) din Olanda, după care, cu ajutorul complicilor săi, le-a vândut consumatorilor. Printre drogurile comercializate se aflau şi unele supranumite „Barcelona” şi „Superman”, mai informează banatulazi.ro.

Judecătorii au dispus, vineri, arestarea suspecţilor pentru 30 de zile.