Evenimentul Zilei > Actualitate > TRAFICANTĂ de migranți, PRINSĂ la FRONTIERĂ
TRAFICANTĂ de migranți, PRINSĂ la FRONTIERĂ

TRAFICANTĂ de migranți, PRINSĂ la FRONTIERĂ

O traficantă de migranți, din Republica Moldova, a fost prinsă de polițiștii de frontieră, în timp ce încerca să fugă din țară. Femeia era dată în consemn la frontieră după ce, pe numele ei, un judecător a emis un mandat de arestare preventivă.

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu au prins o traficantă de migranți care încerca să fugă din țară.  Femeia,  Maria J., cetatean din Republica Moldova, în vârstă de 58 de ani, s-a prezentat la granița cu Bulgaria, pe data de 20 martie 2017, la ora 21.00, la o zi după ce autoritatile române au emis o alertă în vederea punerii in aplicare a mandatului de arestare preventivă, fiind cercetată pentru infracțiunea de trafic de migrați. 

Traficanta călătorea ca și pasageră într-n autoturism.  Cu ocazia controlului specific, poliţiştii au constatat că Maria era dată în consemn la frontieră.

Drept urmare, ea a fost reținută și predată unei echipe de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.