Evenimentul Zilei > Justitie > Traficant de ecstasy prins de polițiștii antidrog Constanța când vindea 1000 de pastile
Traficant de ecstasy prins de polițiștii antidrog Constanța când vindea 1000 de pastile

Traficant de ecstasy prins de polițiștii antidrog Constanța când vindea 1000 de pastile

Un bărbat, de 51 de ani, de cetățenie română, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. El a fost prins în flagrant în timp ce vindea 1000 de pastile de ecstasy.

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, sub coordonarea procurorilor DIICOT au prins în flagrant delict un bărbat, în timp ce vindea aproximativ o mie de comprimate de droguri de mare risc. Flagrantul a fost organizat ieri. Bărbatul în cauză, cetățean român, a fost depistat în timp ce vindea 984 de comprimate MDMA și 44 de fragmente comprimate MDMA, informează IPJ Constanța.

 

În continuarea cercetărilor, pentru documentarea activității infracționale a persoanei în cauză, polițiștii au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară și trei mandate de aducere. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind prezentat, astăzi, instanței de judecată. Magistrații constănțeni au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a inculpatului.