Trafic blocat pe DN1. Accident în lanț pe sensul spre București

Trafic blocat pe DN1. Accident în lanț pe sensul spre București accident DN1. Sursă foto: ISU Prahova

În aceste momente traficul este blocat pe DN1, în urma unui accident în lanț pe sensul spre București.

Trafic blocat pe DN1. Accident în lanț în sensul spre București

În urmă cu scurt timp a avut loc un accident rutier în apropierea localității Bărcănești, în care au fost implicate opt persoane, șase mașini și un TIR încărcat cu balast. Circulația este blocată pe sensul către București și este redirecționată pe o stradă laterală.

Trei persoane sunt rănite

ISU Prahova anunță prin intermediul unui comunicat de presă că trei persoane din cele opt implicate în accident au fost rănite și primesc îngrijiri medicale.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1 Ploiești-București, în apropierea localității Bărcănești, județul Prahova, a avut loc o coliziune între un autocamion și șase autovehicule, soldată cu rănirea a trei persoane, ce primesc îngrijiri medicale la fața locului”, arată comunicatul emis de ISU Prahova.

Ne puteți urmări și pe Google News

Aceeași sursă precizează că „traficul rutier este oprit pe sensul de mers spre București, fiind deviat pe o stradă din localitatea Bărcănești”.

accident DN1

accident DN1. Sursă foto: ISU Prahova

Tot mai multe accidente rutiere au avut loc în ultima perioadă

La finalul săptămânii trecute traficul a fost îngreunat pe Valea Oltului. Dificultatea circulației rutiere a survenit tot în urma unor accident. În urmă cu o lună aceeași problemă dădea bătăi de cap participanților din trafic.

Pe 18 iunie, accidentul de pe Valea Oltului s-a încheiat cu victime care  au fost preluate de echipajele de pe ambulanță iar circulația rutieră pe Valea Oltului a fost oprită temporar.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 7, în zona localității Robești, județul Vâlcea, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un autocamion. În urma impactului a rezultat rănirea a două persoane, care au fost transportate la spital. Circulația rutieră este oprită temporar, pentru a permite intervenția autorităților, valorile de trafic fiind în creștere”, potrivit politiaromana.ro.