Evenimentul Zilei > International > Toți oamenii președintelui, morți! Mai poate fi o coincidență?
Toți oamenii președintelui, morți! Mai poate fi o coincidență?

Toți oamenii președintelui, morți! Mai poate fi o coincidență?

La doar câteva ore după ce finanțatorul Jeffrey Epstein a fost găsit mort în celula sa, sâmbătă noapte, în mediul online a fost  readusă în atenţia publicului lista asociaţilor lui Bill Clinton care au murit înainte de a depune mărturie în mai multe cazuri de corupţie.
Epstein,  condamnat pentru trafic de minore, s-a sinucis în ​​celula din închisoarea New York.  El a fost acuzat că a condus o „rețea vastă” de minore pentru sex și a pledat nevinovat luna trecută.  Pe lista miliardarului-pedofil se aflau personalităţi ca: președintele Donald Trump, fostul președinte Bill Clinton sau prințul britanic Andrew.
Potrivit BBC, ar exista mulţi politicienii care ştiu despre presupusele crime ale lui Epstein și că unii direct implicaţi în scandalul cu minore l-ar fi dorit mort.
Politicieni și jurnaliști de mare anvergură au stârnit, de asemenea, speculații răsunătoare. Joe Scarborough, gazda MSNBC a scris pe Twitter: „Un tip care a avut informații şi care ar fi distrus viețile oamenilor bogați și puternici sfârșește mort în celula sa. Cât de previzibil …şi rusesc”
Primarul din New York, Bill de Blasio, a spus că este „mult prea convenabil” ca Epstein să nu mai poată incrimina pe alții.  „Ceea ce mulți dintre noi vrem să știm este ce știa el” a declarat reporterilor. „Câți alți milionari și miliardari au făcut parte din activitățile ilegale?”.
Dar cel mai afectat de aceste teorii conspiraţioniste este „#ClintonBodyCount”. Practic Bill  Clinton e legat direct de moartea lui Epstein. Iar cei care au „săpat adânc” în presupusa legătură Clinton-Epstein  au întocmit o listă cu toţi „asociaţii” fostului preşedinte SUA care s-au „sinucis”.
Lista morţilor:
1- James McDougal, partener  cu Clinton la Whitewater – a murit în urma unui atac de cord aparent, în timp ce se afla în închisoare. El a fost un martor cheie în ancheta lui Ken Starr.
2 – Mary Mahoney – o fostă internă a Casei Albe în administraţia Clinton- a fost ucisă imediat după ce a fost publică povestea ei de hărțuire sexuală la Casa Albă.
3 – Vince Foster – Fostul consilier al Casei Albe și colegul lui Hillary Clinton la firma de avocatură Little Rock’s Rose. A murit cu o lovitură de armă la cap.
4 – Ron Brown – secretar al comerțului și fost președinte DNC. A murit  într-un accident de avion. Un patolog din anchetă a raportat că a existat o gaură în vârful craniului lui Brown asemănătoare cu o rană în urma unei împuşcături.  Brown era cercetat și gata de a încheia un acord cu procurorii.
 5 – C. Victor Raiser, II – un jucător important al organizației Clinton în strângerea de fonduri – a murit la bordul unui de avion privat.
6 – Paul Tulley – Comitetul Național Democrat fiind director Politic – găsit mort într-o cameră de hotel din Little Rock. Descris de Clinton ca un „prieten drag și consilier de încredere”. 
 7 – Ed Willey – Responsabil cu strângerea de fonduri pentru Clinton, găsit mort în pădure. S-a sinucis în ziua în care soția sa Kathleen Willey a dezvăluit că Bill Clinton a agresat-o sexual în biroul oval de la Casa Albă.
 8 – Jerry Parks – Șeful echipei de securitate a lui Clinton. Aruncat din mașină la o intersecție pustie. Fiul a declarat că tatăl său lucra la un dosar împotriva lui Clinton. Se presupune că a amenințat că va dezvălui aceste informații. După ce a murit, dosarele au dispărut în mod misterios din casa lui.
9 – James Bunch – Sinucidere prin împușcare.
10 – James Wilson – A fost găsit mort în urma unei sinucideri aparente.
11 – Kathy Ferguson – Fosta soție a soldatului din Arkansas, Danny Ferguson, a fost găsită moartă  în camera de zi, cu un glonţ în cap. Oficial: sinucidere, deși existau mai multe valize gata făcute pentru a pleca undeva.  Danny Ferguson a fost co-inculpat împreună cu Bill Clinton în procesul Paula Jones.
12 – Bill Shelton – logodnicul lui Kathy – a fost găsit mort în urma unei răni prin împușcare.
13 – Gandy Baugh – Avocat pentru prietenul lui Clinton, Dan Lassater, a murit aruncându-se pe o fereastră a unei clădiri foarte înalte.
14 – Florence Martin – Contabil și în subcontractant pentru CIA,  a murit prin împușcare.
15 – Suzanne Coleman – Se presupune că a avut o aventură cu Clinton pe vremea când era procuror general al Arkansas. A murit împuşcată în ceafă. Oficial: sinucidere. Era însărcinată.
16 – Paula Grober – era colaboratoare în administraţia Clinton pentru hipoacuzici. A murit într-un accident de mașină.
17 – Danny Casolaro – Reporter de investigații, care ancheta  finanțarea aeroportului  Mena. Și-a tăiat venele, se pare, în mijlocul anchetei sale.
18 – Paul Wilcher – Avocat care investiga corupția pe aeroportul din Mena cu Casolaro- a fost găsit mort pe toaleta  din apartamentul său din Washington DC.
20 – Barbara Wise – Departamentului de comerț. A lucrat îndeaproape cu Ron Brown și John Huang. Cauza decesului: Necunoscută. Trupul ei învinețit și gol a fost găsit în biroul ei de la Departamentul de Comerț.
 21 – Charles Meissner – Secretar adjunct al comerțului care i-a acordat lui John Huang autorizație specială de securitate, a murit la scurt timp după aceea, într-un accident de avion.
22 – Dr. Stanley Heard – președintele Comitetului consultativ național de asistență medicală chiropractică a murit împreună cu avocatul său Steve Dickson într-un accident de avion. A tratat  ​​personal pe mama, tatăl vitreg și fratele lui Clinton.
23 – Barry Seal – implicat tot în scandalul Mena Arkansas, moartea nu a fost un accident.
24 – Johnny Lawhorn, Jr. – Mecanic. A făcut un control maşinii lui Clinton în atelierul său de reparații. El a fost găsit mort după ce autoturismul său a lovit un stâlp utilitar.
25 – Hershell Friday – Avocat şi implicat în strângerea de fonduri pentru Clinton, a  murit când avionul său a explodat.
Kevin Ives, Don Henry, Keith Coney, Keith McMaskle, Gregory Collins, James Milan (decapitat),  Richard Winters, cu toţii apropiaţi afacerilor lui Clinton au murit.
De asemenea au murit gărzile de corp ale lui Clinton: Majorul William S. Barkley, Jr. 36 – Căpitanul Scott J. Reynolds 37 – Sgt. Brian Hanley 38 – Sergent. Tim Sabel 39 – General maior William Robertson 40 – Col. William Densberger 41 – Col. Robert Kelly 42 – Spec. Gary Rhodes 43 – Steve Willis 44 – Robert Williams 45 – Conway LeBleu 46 – Todd McKeehan  Și cel mai recent, Seth Rich , personalul DC a fost ucis și „jefuit”, potrivit dezvăluirilor de la acea vreme publicate de  CBS.