Evenimentul Zilei > Actualitate > Topul celor mai cunoscuți jurnaliști din România. Pe ce loc e Mircea Badea?
Topul celor mai cunoscuți jurnaliști din România. Pe ce loc e Mircea Badea?

Topul celor mai cunoscuți jurnaliști din România. Pe ce loc e Mircea Badea?

Un sondaj făcut de Sociopol în martie 2017 și publicat de Mirel Palada ne arată jurnaliștii care se bucură de cea mai mare notioritatea în România la ora actuală. Oamenii au fost între bați dacă au auzit sau nu de anumite vedete TV.

La Antena 3, Mircea Badea conduce autoritar clasamentul cu 94 de procente, urmat la distanță mică de Mihai Gâdea (87%). La polul opus se află Oana Stanciu cu doar 21 de procente. 

În ceea ce privește postul România TV, Victor Ciutacu este cel mai iubit moderator (61%) în timp ce pe ultimul loc este ocupat de Liliana Ruse cu doar 20 de procente. 

B1 TV îl are ca lider incontestabil pe Radu Banciu (40%), iar în "coada" listei se află Nadia Ciurculin. Cel mai cunoscut personaj de la Realitatea TV este incontestabil Rareș Bogdan (56%), în timp ce Marinela Mititelu.

La Digi 24, Dragoș Pătraru ocupă locul întâi cu 30 de procente, în timp ce colegul său, Cosmin Prelipceanu termină clasamentul cu 15%.

În sfârșit, la capitolul "Analiști Politici", Cristian Tudor Popescu este cel mai popular, cu 85 procente, iar locul cinci este ocupat de Cristian Părvulescu.