Evenimentul Zilei > Actualitate > Tomas Ryde a vorbit despre eșecul României din partida cu Norvegia: „Nu știu ce s-a întâmplat”
Tomas Ryde a vorbit despre eșecul României din partida cu Norvegia: „Nu știu ce s-a întâmplat”

Tomas Ryde a vorbit despre eșecul României din partida cu Norvegia: „Nu știu ce s-a întâmplat”

Tomas Ryde, selecționerul echipei naționalei feminine de handbal a tras câteva concluzii la finalul partidei pierdute de România, în fața Norvegiei, scor 22-26.

Tomas Ryde, selecționerul României, a spus că nu înțelege ce s-a întâmplat în confruntarea pierdută de „tricolore” cu Norvegia. Antrenorul a remarcat că handbalistele sale au repetat greșelile comise și în jocul cu Spania. De asemenea, Ryde  mai afirmat că în ultima confruntare, cea cu Rusia, trebuie îmbunătățită defensiva.

„E greu de spus ce s-a întâmplat azi. Au fost din nou jucătoare care au făcut aceleași greșeli ca în partida trecută. Am avut un moment de cădere, dar ne-am revenit. Laura Chiper a jucat foarte bine azi. E una dintre remarcate. Extremele trebuie să-și îmbunătățească jocul la partidele următoare. Trebuie să ofere echipei încredere. Vom analiza meciul video. Cu Rusia trebuie să fim mai rapide, să fim mai atenți în apărare", a spus Ryde la Dolce Sport.