ALERTĂ. Toate drumurile din judeţul Ialomiţa, ÎNCHISE. 62 de localităţi sunt IZOLATE

ALERTĂ. Toate drumurile din judeţul Ialomiţa, ÎNCHISE. 62 de localităţi sunt IZOLATE

În judeţul Ialomiţa, 62 de localităţi sunt izolate din cauza viscolului, 25 de maşini sunt înzăpezite, alte autovehicule sunt oprite la filtrele organizate de Poliţia Rutieră şi toate drumurile sunt blocate.

Potrivit datelor furnizate de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa, citate de Mediafax, în ultimele ore a nins pe raza întregului judeţ, mai intens în sud-est şi s-a depus un strat nou şi consistent de zăpadă.

Vântul puternic viscoleşte şi a troienit zăpada, în aceste condiţii circulaţia pe toate tronsoanele de drumuri naţionale şi judeţene fiind închisă temporar de către poliţişti.

Miercuri seară, 62 de localităţi ale judeţului sunt izolate, 25 de autovehicule sunt blocate în trafic, poliţiştii şi drumarii acţionând pentru degajarea carosabilului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Poliţia a organizat 12 filtre pe raza întregului judeţ oprind maşinile care intenţionau să intre pe drumurile blocate, oamenilor opriţi la filtre fiindu-le oferite ceaiuri calde şi sanvişuri.

Tronsoanele de cale ferată Bucureşti - Urziceni - Ploieşti şi Bucureşti - Urziceni - Slobozia sunt blocate.

Toate localităţile de pe raza judeţului sunt alimentate cu energie electrică. Sudul și sud-estul României se află, pentru a doua oară în decurs de o săptămână, sub avertizări meteo cod galben și portocaliu de viscol, ce vor expira mâine dimineață, la ora 10.00. Meteorologii au emis, în această după-amiază, o nouă avertizare COD ROȘU de viscol, pentru județele Brăila, Buzău, Ialomiţa, Călăraşi, Constanţa şi Tulcea. Avertizarea a intrat în vigoare la ora 15.00 și a durat până la ora 22.00. Citeşte mai multe AICI.